Je account eenvoudig verwijderen

· 2 min

Je gegevens zijn van jou. Wil je MyRosalis verlaten, voor even of voorgoed? Dan kun je dat zelf doen, zonder e-mail te sturen of uitleg te geven.

Voor je vertrekt: exporteer je herinneringen

In "Mijn profiel" kun je via het AVG-gedeelte een kopie van je gegevens downloaden. Neem een paar minuten om ze op te halen: na de verwijdering kan niets meer hersteld worden.

Verwijderen in drie stappen

1. Open "Mijn profiel" en scrol naar "Mijn account verwijderen". 2. Lees het overzicht van wat gewist wordt. 3. Typ het gevraagde bevestigingswoord en bevestig.

Je account, je opvolging, je foto's, je documenten en een eventueel abonnement worden dan definitief van onze servers verwijderd.

Vertrekken hoort ook bij de weg. Wat je ook beslist, we wensen jou en je gezin het allerbeste.

Autres articles